Beroepscompetentieprofielen

 

Een beroepscompetentieprofiel beschrijft wat een ervaren beroepsbeoefenaar moet kunnen en kennen; een beroepscompetentieprofiel wordt op aanwijzingen van werkgevers en werknemers in een branche vastgesteld.

Voor de kappersbranche is in 2011 een beroepscompetentieprofiel Ondernemend Kapper ontwikkeld en door het bestuur vastgesteld op 19 april 2011. Het onderzoek is uitgevoerd door AO Consult uit Tilburg.

Klik hier om het Beroepscompetentieprofiel Ondernemend Kapper te downloaden.
Klik hier om het Eindrapport Beroepscompetentieprofiel Ondernemend Kapper te downloaden. 

Het Beroepscompetentieprofiel Ondernemend Kapper is op 26 april 2011 officieel aangeboden aan het bestuur van KOC Nederland. 

---------------

Voor de kappersbranche zijn in 2009 de beroepscompetentieprofielen geactualiseerd en vastgesteld door werkgevers en werknemersorganisaties. Het onderzoek is uitgevoerd door AO Consult uit Tilburg.

Klik hier om het Beroepscompetentieprofiel Kapper te downloaden
Klik hier om Beroepscompetentieprofiel Afro-kapper te downloaden
Klik hier om het Eindrapport Actualisatie Beroepscompetentieprofielen Kappersbranche te downloaden.

De geactualiseerde Beroepscompetentieprofielen Kapper en Afro-kapper zijn samen met het Eindrapport op 23 november 2009 aangeboden aan het bestuur van KOC Nederland. 

Het onderzoek naar en actualiseren van de Beroepscompetentieprofielen is mede mogelijk gemaakt door het Hoofdbedrijfschap Ambachten.

 

 

Copyright ©2007 Branche Platform Kappers | Disclaimer | Privacyverklaring